Σάλτσα Αβοκάντο Καλαμπόκι

Μπορείτε να εκπλήξετε  τους καλεσμένους σας με ένα γρήγορο και εύκολο ντιπ σε χρόνο μηδέν.
  • Πικάντικη Γεύση Ήπια
  • Έτοιμο Σε (Χρόνος Ετοιμασίας) 10 Λεπτά
  • Μερίδες 8
  • Υλικά 7

Υλικά

  • 1 βάζο (226 g) Old El Paso™ Thick 'n Chunky Salsa
  • 1 ώριμο αβοκάντο, ξεφλουδισμένο, χωρίς το κουκούτσι, και κομμένο σε φέτες
  • 1 πακέτο (340 g) καλαμπόκι, στραγγισμένο Green Giant
  • 1 κόκκινη πιπεριά,
  • 1 πράσινη πιπεριά,
  • Μια χούφτα φρέσκος κόλιανδρος, ψιλοκομμένος
  • 1 πακέτο Old El Paso™ Original Nachips™

Βήματα Συνταγής

  1. Ανακάτεψτε μαζί τη σάλτσα, το αβοκάντο, τις πιπεριές και τον κόλιανδρο, ώστε να γίνουν ένα μείγμα.
  2. Σερβίρετε με τα tortilla τσιπς στο πλάι.

Εξειδικευμένες Συμβουλές

  • Για έξτρα απόλαυση, στύψτε χυμό ενός μικρού λάιμ.
  • Για μία πιο πικάντικη πινελιά, προσθέστε ένα ψιλοκομμένο κόκκινο τσίλι στη σάλτσα.