Gluten free Fajitas with chicken

Fajitas Χωρίς Γλουτένη (ή Gluten free) με κοτόπουλο

Σερβίρετε ένα ακαταμάχητο μεξικάνικο γεύμα χωρίς γλουτένη, με ταπιόκα, καλαμπόκι και κινόα με τη συνταγή των Οld Εl Ρaso tortillas. Απολαύστε το με την οικογένεια σας σε μόλις 15 λεπτά!
Έτοιμο Σε (Χρόνος Ετοιμασίας) 15 λεπτά
Μερίδες 3
Πικάντικη Γεύση Mild
Υλικά 5

Υλικά

  • 500 γρ. κοτόλουπο
  • 2 πιπεριές
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 πακέτο Gluten Free Fajitas Seasoning Mix
  • 1 πακέτο Gluten Free Salsa for Topping

Βήματα Συνταγής

  1. Κόψτε σε λεπτές φέτες το τρυφερό κοτόπουλο, τις τραγανές πιπεριές και το κρεμμύδι. Ρίξτε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι και αφήστε να κάψει. Μαγειρέψτε το κοτόπουλο σε μέτρια-δυνατή φωτιά, μέχρι να ψηθεί καλά. Ρίξτε το κρεμμύδι, τις πιπεριές, και περιχύστε με το Gluten Free Seasoning Mix. Αποσύρετε από τη φωτιά για 5 λεπτά, ανακατεύοντας σταθερά.
  2. Ζεστάνετε τις tortillas:

    Φούρνος Μικροκυμάτων: Τρυπήστε τη συσκευασία και τοποθετήστε στο φούρνο μικροκυμάτων. Ζεστάνετε στο πιο δυνατό για 35 δευτερόλεπτα. Ανοίξτε τη συσκευασία και ξεχωρίστε τις tortillas.

    Φούρνος: Προθερμάνετε το φούρνο στους 140°c (120°C για τους φούρνους που λειτουργούν με αέρα). Αφαιρέστε τη συκευασία, ξεχωρίστε τις tortillas, και τυλίξτε με αλουμινόχαρτο. Ζεστάνετε για 10 λεπτά. Κρατήστε τες σκεπασμένες και ζεστές μέχρι το σερβίρισμα.
  3. Σερβίρετε τις ζεστές, λαχταριστές tortillas με τυρί, και απολαύστε τες παρέα!

Ταιριάζει Τέλεια Με